دانلود تحقیق پیرامون آبیاری قطره ای
نوشته شده توسط : زپو

 دانلود تحقیق پیرامون آبیاری قطره ای


عنوان مقاله: آبیاری قطره ای
قالب فایل: WORD
تعداد صفحات: 150 صفحه

فهرست مطالب:
کلیات
تاريخچه آبياري قطره اي
وضعيت آبياري قطره اي در جهان
روند گسترش آبياري قطره اي در برخي كشورهاي جهان
مزيتها و محدوديت هاي آبياري قطره اي
مزيتهاي بالقوه آبياري قطره اي
محدوديت هاي بالقوه در آبياري قطره اي
انواع سيستم هاي خرد آبياري
اجزا تشكيل دهنده سيستم آبياري قطره اي
قطره چكانها
قطره چكان با روزنه ثابت
قطره چكان هاي با روزنه قابل تنظيم
قطره چكان با روزنه متغيير خودكار
طبقه بندي قطره چكان ها
لوله هاي توزيع آب و اتصالات
ملاحظات طراحي و نصب لوله ها
قطره چكان ها و خصوصيات آنها
روشهاي كنترل جريان در قطره چكان
دبي قطره چكان
عوامل آب و خاك در آبياري قطره اي
زمان آبياري
سطح خيس شده خاك
تخمين مساحت خيس شده
درصد مساحت خيس شده
كنترل شوري در آبياري قطره اي
نياز آبشويي و جز آبشويي
نياز آبي در آبياري قطره اي
نياز آبي روزانه
عمق ناخالص آبياري در هر نوبت
عمق و حجم ناخالص آبياري
فرمهای اطلاعاتی در طراحی آبیاری قطره ای
رابطه بين دبي و فشار
افت فشار در اتصالات
عملكرد قطره چكانها
دبي قطره چكان و فشار مورد نياز
يكنواختي پخش آب در قطره چكانها (EU)
لوله هاي فرعي
طول لوله فرعي و دبي
فاصله لوله هاي نيمه اصلي
هيدروليك سيستم قطره اي
هيدروليك قطره چكانها
هيدروليك لوله فرعي و نيمه اصلي
هيدروليك لوله اصلي
يكنواختي توزيع
تغييرات فشار در لوله هاي آبياري قطره اي
انواع خطوط لوله فرعي
لوله هاي فرعي نواري
لوله هاي فرعي شيلنگي
لوله نيمه اصلي


* بخشی از ابتدای مقاله:

کلیات:

نگاهي به تاريخ آب و آبياري در جهان نشان مي دهد كه در سال هاي اخير روشهاي متعددي در زمينه آبياري كشاورزي ابداع شده است. كمبود آب، وضعيت نامناسب آب و هوا، پستي و بلندي زمين، كيفيت نامطلوب آب و عدم دسترسي به نيروي كارگر از جمله عواملي هستند كه در پيدايش اين روشها موثر بوده اند. از روشهاي جديد آبياري كه به سرعت در كشورهاي مختلف رو به گسترش است روش به اصطلاح قطره اي (tickle) است. آبياري قطره اي به كليه روشهايي گفته مي شود كه در آنها آب به مقدار كم و حدود 1 تا 10 ليتر در ساعت به آرامي در نزديك گياه ريخته مي شود. بهمين دليل اين روشهاي را آبياري با حجم كم (low volume irrigation) ناميده اند. آب ممكن است از بالا ريخته شده و در سطح خاك پخش شود( مانند خرد آبپاشها) و يا آنكه مستقيما در سطح خاك ريخته شود ( مانند قطره چكانهاي سطحي) .

در بعضي روشها نيز آب از زير سطح خاك وارد منطقه ريشه ها مي شود (روش قطره اي زير سطحي). در آبياري قطره اي آب در يك سيستم لوله اي در مزرعه توزيع مي وشد و دستگاه يا وسيله مكانيكي كه آب از آن به خارج گسيل و در اختيار گياه قرار مي گيرد خروجي يا قطره چكان (emitter) نام دارد. خروج آب از اين وسيله ممكن است بصورت قطره، حباب، و يا يك جريان كوچك و پيوسته باشد.

حتي وسيله پخش ممكن است يك آبپاش بسيار كوچك باشد. قطره چكان ها طوري طراحي و ساخته مي شوند كه فشار آب را كاهش داده و به حدود 20 تا 200 كيلوپاسكال (2/0تا2 آتمسفر) برسانند. بنابراين روش قطره اي نيز يكي از روشهاي آبياري تحت فشار به حساب مي آيد كه در آن فشار آب بسيار كم است.

واژه هاي آبياري قطره اي و يا قطره چكان نبايد تنها قطره را در ذهن تداعي كند زيرا اين روش طيف وسيع و گسترده اي از آبياريها را شامل مي شود كه اسامي مختلفي به آن  اطلاق شده است. از جمله اين اسامي مي توان واژه هاي آبياري موضعي (localized irrigation) خرد آبياري، آبياري ميكرو و آبياري قطره چكاني را نام برد كه همگي مترادف يكديگرند. اما از جايي كه واژه قطره اي بيشتر توصيف كننده ماهيت اين روش مي باشد در اكثر نوشته هاي علمي از آن استفاده مي شود. مانند واژه باراني كه بجاي sprinkle براي تعدادي از روشها كه در انها عمل آبياري حالتي شبيه بارندگي را تداعي مي كند بكار برده مي شود. در صورتي كه sprinkle خود به معني باران نيست. از ديگر واژه هايي كه در نوشته هاي علمي براي آبياري قطره اي ذكر شده است مي توان به آبياري با جريان روزانه (daily flow irrigation)، آبياري روز به روز (diurnal irrigation) و آبياري چكه اي (drop irrigation) اشاره كرد كه هر كدام بر حسب سليقه متخصصان انتخاب شده است. در يك طبقه بندي ساده روشهاي خرد آبياري بر حسب دبي خروجي به دو گروه: قطره اي كه در آنها دبي خروجي كمتر از 10 ليتر در ساعت و ميكروجت و حبابي (bubbler) كه در آنها دبي قطره چكان بيشتر از 10 ليتر در ساعت تقسيم مي شوند. اما اين نوع طبقه بندي ها نيز قراردادي بوده و از جامعيت برخوردار نمي باشد. در هر حال همان گونه كه مثلا شيوه آبياري باراني شامل مجموعه اي از روشها و وسايل مختلف است روشهاي آبياري قطره اي نيز بسيار متنوعند....

خرید و دانلود  دانلود تحقیق پیرامون آبیاری قطره ای






:: برچسب‌ها: آبیاری قطره ای , قطره چکان ها , لوله های توزیع آب , اتصالات , دبی , آبشویی , عمق ناخالص آبیاری , لوله های فرعی , هیدرولیک , لوله نیمه اصلی ,
:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 مرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: